آموزش و طرز تهیه قیمه پلو با گوشت چرخ کرده خوشمزه دونفره نذری با مرغ
آموزش و طرز تهیه قیمه پلو با گوشت چرخ کرده خوشمزه دونفره نذری با مرغ
طرز تهیه قیمه پلو در بخش آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
قیمه پلو,قیمه پلو با گوشت چرخ کرده,قیمه پلو مجلسی,قیمه پلو دونفره,قیمه پلو نذری,قیمه پلو خوشمزه,قیمه پلو نذری,قیمه پلو با مرغ,قیمه پلو امام حسین,قیمه پلو مخلوط,طرز تهیه قیمه لا پلو با گوشت چرخ کرده,قیمه پلو با گوشت چرخ کرده,قیمه لا پلو با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه قیمه پلو با گوشت چرخ کرده,طرز پخت قیمه پلو با گوشت چرخ کرده,قیمه لا پلو مجلسی,طرز تهیه قیمه پلو مجلسی,طرز تهیه قیمه پلو نذری,تزیین قیمه پلو نذری,قیمه لا پلو خوشمزه,طرزتهیه قیمه پلو خوشمزه
اگر شما هم نام قیمه پلو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه قیمه پلو خیلی خوشمزه و فوق العاده به روش مخصوص
قیمه لا پلو یا به قول برخی کتب آشپزی قیمه پلو غذای بسیار خوشمزه و عامه پسندی است این غذا تقریبا موادی شبیه به خورش قیمه دارد اما طرز پخت آن کمی متفاوت است
مواد لازم برای تهیه قیمه پلو :
برنج :♦: 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده :♦: 300 گرم
لپه :♦: 1 پیمانه
سیب زمینی :♦: 2 عدد
لیمو عمانی :♦: 3 عدد
رب گوجه فرنگی :♦: 1/5 قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده :♦: 2 قاشق غذا خوری
دارچین :♦: 1 قاشق غذا خوری
روغن :♦: به میزان لازم
نمک و زرد چوبه :♦: به مقدار کافی
آموزش و طرز تهیه قیمه ی پلو خیلی خوشمزه و فوق العاده به روش مخصوص
میتوانید به جای گوشت چرخک رده از گوشت تکه ای هم استفاده کنید اما حواستان باشد اول آن را آبپز کنید و بعد به پیازداغ اضافه اش کنید.
طرز تهیه قیمه پلو
به نقل از سایت جسارت برای تهیه قیمه لا پلو ابتدا باید
گوشت چرخ کرده و لپه را با نمک و زردچوبه بپزید و
در آخر با رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی و پیاز سرخ شده و دارچین مزه دار کنید و
بگذارید آبش کاملاً جوش رود . سیب زمینی را ریز و سپس سرخ کنید
آموزش و طرز تهیه قیمه پلو خیلی خوشمزه و فوق العاده به روش مخصوص
در صورت تمایل خلال بادام و پسته را 4ساعت داخل گلاب و عسل خیس کرده و بعد سرخ کنید تا خوشمزه تر شوند.
قیمه پلو با گوشت چرخ کرده
( توجه داشته باشید که لیمو عمانی را با پوست ریز کنید و بعد به غذا اضافه کنید تا هم غذا مزه ترش بگیرد و هم به واسطه پوست لیمو معطر شود)
می توانید برنج را هم به صورت آبکش و هم به صورت کته درست کنید و بعد در دیس بکشید و
مواد آماده را روی آن بریزید و یا یک کفگیر برنج بکشید و روی آن یک کفگیر از مواد آماده و
دو باره برنج و بعد ازمواد آماده و آن قدر تکرار کنید تا ظرف شما پر شود .
ته دیگ سیب زمینی مناسب ترین گزینه برای سرو این غذاست
طرز تهیه دوم قیمه پلو
قیمه پلو از اون غذاهایی هستش پختش در ماه محرم رونق میگیره و معمولا به عنوان غذای نذری طبخ میشه. دلیلش هم این هست که در اون از گوشت استفاده میشه، همه پسند هست و چون از قاطی پلو ها حساب میشه پخش اون هم راحتتر از پلو و خورشت هاست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه رو قرار میدیم.
مواد لازم قیمه پلو :
برنج :♦: 4 پیمانه
گوشت گوسفندی بدون استخوان :♦: 500 گرم
لپه :♦: 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی :♦: 4 قاشق غذا خوری
پیاز :♦: 3 عدد متوسط
روغن :♦: به میزان لازم
نمک و زرد چوبه :♦: به مقدار کافی
قیمه پلو مجلسی
قیمه رو طبق دستور قیمه معمولی قرار دادیم درست میکنیم. با این تفاوت که گوشتها رو تکه های ریز تر خرد میکنیم و همونطور که در مواد اولیه گفتم بدون استخوان. با پیاز و فلفل سیاه تفت میدیم. لپه ها رو هم جدا نیم پز میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم و دو لیوان آب میریزیم تا روی حرارت ملایم بپزه. در آخر هم رب رو تفت میدیم و با نمک اضافه میکنیم.در این مرحله آب مایه قیمه باید تقریبا خشک باشه و مثل مایه لوبیاپلو باشه. برنج رو همونطور که در این مطلب قرار دادیم آبکش میکنیم.ته دیگ دلخواه رو قرار میدیم و یک لایه از مایه قیمه و یک لایه از برنج رو میریزیم و دم کنی رو روش میذاریم تا روی دمای ملایم حدود نیم ساعت دم بکشه.
روش سوم تهیه قیمه پلو
یه طعم و عطر خوش…یاد و خاطره کودکی رو در آدم زنده میکنه و قیمه پلو این حس رو در من ایجاد میکنه ،با تمام وجودم عاشق عطر و طعم این غذا هستم
مواد مورد نیاز برای تهیه قیمه پلو:
برنج:4 پیمانه
لپه: 1/5 تا 2 لیوان
گوشت خورشتی یا چرخ کرده:400 تا 500 گرم
گلاب: 2 تا 4 قاشق غ خ
پودر هل: به میزان مورد علاقه
دارچین و زردچوبه
زعفران: به مقدار لازم (هرچی بیشتر بهتر)
رب گوجه فرنگی:1 تا 1/5 قاشق غ خ
روغن
پیاز:1 عدد
آموزش پخت قیمه پلو
برنج رو چندساعت خیس کنید
لپه رو هم بعد چند ساعت خیس کردن با آب و نمک بپزید(نه در حد له شدن)
گوشت اگه خورشتیه بپزیدش
برنج رو آبکش کنید و کنار بذارید
تو تابه 1 پیاز رو نگینی کرده و در روغن تفت بدید سپس گوشت رو اضافه کنید و وقتی خوب تفت خورد
لپه رو هم اضافه کرده و تفت بدید و زردچوبه و فلفل و دارچین و رب گوجه و نمک بهش اضافه کنید
1/4 لیوان آب هم اضافه کرده در تابه رو بذارید تا مواد خوب جا بیفته و آبش کامل کشیده بشه
توی قابلمه روغن ریخته و ته دیگ مورد نظرتون رو بچینید
ته دیگ من: روی روغن زیره پاشیدم و سیب زمینی ها رو روش چیدم و کمی نمک و زعفران هم بهش اضافه کردم
روی ته دیگ لایه لایه برنج و مایه گوشت و لپه رو اضافه کنید و روی هر لایه زعفران و هل هم بپاشید
گلاب رو هم روی لایه آخر بریزید و زعفران و هل حسابی هم اضافه کرده و برنج رو بذارید به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت با
حرارت خیلی ملایم دم بکشه
قیمه پلو دونفره
شما برای تزیینش از خلال بادام و پسته و زرشک و زعفران میتونید استفاده کنید
من فقط زرشک تو دسترسم بود
انقدر این غذا خوشمزه بوووووووووووووووووووووود که هیچیش نموند
آموزش و طرز تهیه قیمه پلو با گوشت چرخ کرده خوشمزه دونفره نذری با مرغ
- ۹۶/۰۷/۱۴